EN | BG   Вход | FAQ
Институт Отворено общество - СофияФондация Работилница за граждански инициативиПрограма за подкрепа на НПО в България
Двустранни отношения

Засилването на двустранните отношения между страните донори (Исландия, Лихтенщайн и Норвегия) и България е основен приоритет на Програмата за подкрепа на НПО.


Програмата насърчава създаването на партньорства между организации от страните донори (Исландия, Лихтенщайн, Норвегия) и български НПО особено по теми, по които партньорството е взаимно полезно, носи добавена стойност и може да подобри качеството на подкрепяните проекти. За тази цел програмният оператор организира годишни работни срещи за обмен на добри практики и създаване на партньорства. В рамките на програмата е предвиден специален фонд за насърчаване на двустранното сътрудничество, от който се финансират партньорски дейности между български организации и организации от страните донори, както и дейности, свързани с подготовката на съвместни проектни предложения. Норвежкият хелзинкски комитет (NHC) и Исландският център за човешки права имат важна координационна роля между неправителствените организации в Норвегия и Исландия и страните бенефициенти, между които е и България.

 

Ако сте българска неправителствена организация - допустим кандидат по Програмата и желаете да бъдете включени в базата данни за търсене на партньори, моля изтеглете формуляра за регистрация от тук. Попълненият формуляр изпращайте на адрес: ngoprogramme@osi.bg

 

 


EN | BG

Институт "Отворено общество" - София
ул. Солунска 56, София 1000, България
телефон: (+359 2) 9306619
факс: (+359 2) 9516348
email: ngoprogramme@osi.bg
web address: www.osi.bg

 

 

  Фондация „Работилница за граждански инициативи“
ул. Енос 7,ет. 6, ап.9, София 1408, България
телефон: (+ 359 2) 9549715
email: wcif@wcif-bg.org
web address: www.wcif-bg.org

 


Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |  Политика за бисквитките

 

Powered by Sirma Solutions GSC